Sassefras

Misschien altijd achterlopend (Druk,Druk,Druk), maar wel leuk! Welkom! Klik hier voor meer foto's

Wat leuk dat je hier een kijkje neemt!
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

woensdag, maart 08, 2006

Hij hangt!


Laatst waren we met zijn allen in Delft voor de verjaardag van mijn moeder. Natuurlijk gingen we ook even naar de stad. Daar liep ik samen met mijn moeder een 'goede doelen winkeltje' in en werden we verwelkomt door een vrolijk tingeltje van een zeer oude(rwetse) klok. Ik vertelde mijn moeder dat Bob en ik nog altijd op zoek zijn naar een mooie oude klok met een werkend geluidje. Omdat Bob en niet bij was, kocht ik de klok niet. Ook later kwam het er niet meer van om de klok aan Bob te laten zien. Hij werd vergeten.
Tót 's avonds de telefoon ging. Mijn moeder; of we nog op zoek waren naar een klok met werkend mechanisme. Jazéker waren we dat!
Ik kreeg mijn tante Annefien aan de lijn en zij vertelde mij dat ze thuis nog een klok had staan, die het als het goed was nog wel deed. Als ik hem wilde hebben mocht dat. Nou! Dat wilden we wel!
Andere ooms en tantes die op dat moment bij mijn ouders waren boden aan hem meteen in Vught bij tante Annefien op te halen en hem bij ons langs te brengen. Helemaal mooi!
Meteen de volgende dag hebben we de klok zijn plaats gegeven. Het is net of hij er al jaren hangt. Het is een heel mooie Velona klok die elk heel en half uur statig luidt.
Tante Annefien heel erg bedankt voor de klok! Oom Ad, tante Els, oom Adrie, tante Monique, oom Pieter-jan en tante Nellie heel erg bedankt voor het omrijden!