Sassefras

Misschien altijd achterlopend (Druk,Druk,Druk), maar wel leuk! Welkom! Klik hier voor meer foto's

Wat leuk dat je hier een kijkje neemt!
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

woensdag, mei 09, 2007

Paardrijden

Sinds enige tijd ben ik weer de trotse en gelukkige eigenaar van een paard. Of eigenlijk; van een pony. Het is een Welsh Cob ruin van bijna 6 jaar en ongeveer 1.53 cm hoog. Hij heet Bobby. Die naam had hij al bij de vorige eigenaar en dat heb ik zo gelaten. Het is bij ons in het gezin/de familie bijna gebruikelijk om dubbele namen te hebben.
Een paar foto's : Natuurlijk ben ik niet de enige die nu vaker op de manege is. De kinderen gaan regelmatig mee. En alledrie vinden ze het om een verschillende reden leuk. Karsten vindt het leuk, omdat hij alle dieren leuk vindt. Sietske vindt het leuk omdat ze daar lekker haar gang kan gaan. Benthe vindt het leuk omdat ze paarden kan knuffelen en soms berijden. Dat laatste deed ze laatst dus ook weer eens. Ook daar nog een paar foto's van:En een linkje waarvan ik hoop dat 'ie werkt: http://www.youtube.com/watch?v=i1mTjxZvj2A Het is Benthe in draf. Later heeft ze ook nog aan de longeerlijn gedraafd, ongeveer tweeënhalve meter bij mij vandaan! Knap hè!

Hopelijk kan Benthe, over een paar jaar en na een tijd gelest te hebben op manege paarden, ook (rijdend) van Bobby genieten! En wie weet Sietske en Karsten ook wel!

5 Comments:

 • At 20:09, Blogger webbeheerder said…

  Dat ziet er stoer uit zeg, Benthe in het zadel. Zo moeder zo dochter. Dat is duidelijk te zien. Nog even en dan kunnen jullie samen gaan rijden.

  groetjes
  (O)pa.

   
 • At 18:00, Blogger Neeltje Johanna said…

  Welke 2e naam heeft Bobby dan nog meer. Je had 't over het gebruikelijke dubbele naam hebben!
  Leuke foto's van Benthe ophet paardje. Maar dat is toch niet jullie Bobby, want jij rijdt op een ander paard. Dat lijkt trouwens veel hoger dan 1.53 m.

   
 • At 16:10, Blogger Sassefras said…

  Dit is 'De Biestermannen's Bobby'. Het is ons paard. Hij is nu denk ik zo'n 1.54m hoog, gemeten tot de schoft.

  xx
  Saskia

   
 • At 20:46, Blogger Sassefras said…

  Nellie, om nog even op jouw reactie terug te komen. Ik bedoelde dat er bij ons in de familie veel namen meerdere namen voorkomen;
  Frans, Cor, Saskia, Nienke, Els, Martien, S(X)ander. Allemaal namen die bij Bob en mij in de familie twee keer voorkomen. En nu hebben we dus ook twee Bobs :)

   
 • At 21:20, Blogger Sassefras said…

  Oja! Benthe zit op Skippy. Een pony van de manege.

   

Een reactie posten

<< Home