Sassefras

Misschien altijd achterlopend (Druk,Druk,Druk), maar wel leuk! Welkom! Klik hier voor meer foto's

Wat leuk dat je hier een kijkje neemt!
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

zaterdag, februari 12, 2005

Joost en Rio.


Enige tijd geleden is Joost ontsnapt uit deze ren. Waarschijnlijk tussen het 'gaas' aan de bovenkant en de ren door. Nu hij weer gevonden is, wil ik ze de vrijheid van deze ren toch niet ontnemen. Het gaas zit nu wel veeel strakker vast. Alles is drie keer nagekeken en ze kunnen er nu echt niet meer uit.
De ren moest echter wel opnieuw ingericht worden. Alles lag door elkaar. Het was een rommeltje. Ik heb wat nieuwe takken erin gelegd en een snackstaaf opgehangen. Het schijnt dat die niet zo goed zijn voor de nieren, dus die krijgen ze niet zo vaak meer.
Een paar dagen later zag de ren er trouwens alweer heel anders uit. Alle takken hebben een nieuwe plek gekregen. Joost (die bruine) en Rio slepen graag met het hele boeltje. Ze hebben genoeg te doen dus.
Rechts zie je deurtje van het nachthok. Aan het daghok zit nog een andere ren die ze gebruiken als toilet. Ze hebben dus lekker veel ruimte en veel te spelen.
Over deze ren ligt nu een dik oud gordijn, de rest van hun onderkomen is overdekt, maar ondanks de regen zijn ze toch het meest hier. Maar ja, om ze nou zomaar in de regen te laten zitten vond ik niet zo'n goed idee.
Op Sassefras'foto's staan nog (veel) meer foto's van Joost en Rio. Je kunt ze lekker bezig zien.