Sassefras

Misschien altijd achterlopend (Druk,Druk,Druk), maar wel leuk! Welkom! Klik hier voor meer foto's

Wat leuk dat je hier een kijkje neemt!
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

zaterdag, juli 02, 2005

Kijk opa, vogels!

Ach, ach, ach, wat kunnen je hormonen toch lekker opspelen als je zwanger bent… Daarbij is het ook nog voor het eerst sinds dagen slecht weer (veel regen), en moet je man ook nog veel weg (vooral veeeel werken…). Tja, dan wil je weg, je huis uit.
Woensdag waren we vooral thuis en merkten we dat het echt slecht weer was en er binnen op een gegeven moment weinig leuks meer te doen was.
Donderdag hebben we overdag rustig aan gedaan, laat ontbijten, laat aankleden, boodschapje, dutje. Daarna moest ik nog even werken dus gingen de kinderen naar ‘opa en oma Stiphout’.
Vrijdag meteen maar even schoonzusje Saskia gebeld of zij plannen had (wat ze gelukkig niet had) en gezellig een half dagje in Veldhoven in het nieuwe huis op bezoek geweest. (nog bedankt voor de lekkere lunch, Sas!)
Zaterdag moest Bob weer de hele dag weg, dus tja, weer een lege dag te vullen… Wat te doen, wat te doen…Naar Delft! Daar zijn we al een tijdje niet geweest en is het ook altijd erg gezellig!

Opa Delft met Benthe en Sietske

Dus, ‘opa en oma Delft’ gebeld en gevraagd of er plannen waren gemaakt voor vandaag. Dit bleek niet het geval.
Helaas hadden we niet de beschikking over ‘de grote auto’. Dus togen we met de kleine blauwe smurf richting Delft.
Onderweg was het geen lekker weer, regen, wind noem maar op. Maar na het middagdutje van Sietske klaarde het weer op. Het spiksplinternieuwe badje werd opgezet en de meiden genoten van een heerlijk waterballet.
Na het eten kropen ze beiden bij opa op schoot en genoten ze nog even van de zwoele avond. In de lucht waren allerlei vogels te zien en die werden al snel ‘ op de foto gezet’ door Benthe. Sietske zwaaide ze enthousiast uit.
Een mooi einde van een mooie dag! Wie had dat gedacht? Ik niet, toen ik vanmorgen uit mijn bed stapte en mijn hoofd brak over de invulling van weer een lege dag.