Sassefras

Misschien altijd achterlopend (Druk,Druk,Druk), maar wel leuk! Welkom! Klik hier voor meer foto's

Wat leuk dat je hier een kijkje neemt!
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

zaterdag, december 17, 2005

Karsten als kindje Jezus


Karsten was vandaag kindje Jezus in de levende kerststal van het Dr. Knipperbergcollege. Vier jaar geleden lag Benthe nog in de kribbe. Leuk om te zien dat dezelfde Jozef er nog steeds is.
Kasrten heeft het trouwens best goed gedaan. Hij had vooraf net een flesje op en lag in eerste instantie dan ook heel rustgi om zich heen te kijken. Lekker met zijn armen en benen graaiend in de lucht. Hij moest steeds goed gelegd worden, anders gleed hij van het schapenvelletje af.
Nadat het nieuwe er wat Karsten betreft wat af was, begon hij een beetje te mopperen. Er zat nog een boertje dwars en dat moest er uit. Het lukte hem niet om dat te doen terwijl hij er ook nog devoot bij moest liggen kijken. Jozef heeft hem toen opgepakt, om de hele stal aan hem te laten zien. En om hem aan het publiek te showen. Het is erg leuk om daar tussen te staan, terwijl men niet weet dat jij de moeder bent.
Morgen is de kerststal ook nog open, dus loop eens binnen zou ik zeggen, de entree is €1,00. Klik hier voor meer informatie.

Op Sassefrasfoto staan nog wat foto's die de voorpagina niet haalden.