Sassefras

Misschien altijd achterlopend (Druk,Druk,Druk), maar wel leuk! Welkom! Klik hier voor meer foto's

Wat leuk dat je hier een kijkje neemt!
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

donderdag, augustus 25, 2005

Benthe gaat op zwemles!


Benthe gaat op zwemles! Vanaf 7 september gaat ze oefenen voor haar A diploma! Ze gaat beginnen in een nieuw opgestarte les in het zwembad hier in Helmond.
Daarvoor moeten de kinderen al watervrij zijn en zelf een uurtje in het water kunnen dobberen en spelen. Nou. dat kan Benthe zéker! Dat hebben we tijdens de vakantie wel gezien! Ze dobbert rond tussen springende, plonzende en spetterende mensen, terwijl mama dan al zoiets heeft van :"Kom maar aan de kant zwemmen, veel veiliger".
Bij deze nieuwe manier van oefenen voor het A-dilpoma, wordt er niet eerst in het ondiepe geoefend met het éne oor nat maken, het andere oor nat maken, bellen blazen in het water enzovoorts. De kinderen gaan meteen het diepe bad in en gaan al veel sneller met de echte zwemslag aan de slag.
Ze krijgen geen 'krukjes' of 'vleugeltjes' om maar hebben allemaal zo'n speciaal swimsuit als Benthe op de foto aanheeft. Daarin zitten drijvertjes (rondom de romp en bij de hals) die langzaam aan verwijderd kunnen worden. Zo kunnen de kinderen dus langzaam aan op eigen kracht leren drijven.
Vanaf 7 september mogen wij dus ook mee doen met het circus dat 'Zwemles' heet: rillende kindjes, huilende broertjes en zusjes, zwetende papa's en mama's...Wens ons maar succes... Oh nee!
Wens Benthe maar succes!!!


PS. Helaas is bovenstaand stukje niet het originele stukje dat ik bij deze foto had gemaakt. Bij het 'publishen'(op de site zetten) van het stukje, ging er iets mis, waardoor het vorige verloren is gegaan. Dit stukje is dus 'twee maaksel'... En tja, duidelijk veel minder leuk...

2 Comments:

 • At 09:53, Anonymous Anoniem said…

  Wat een slimme nieuwe methode is dat!
  Veel succes Benthe, ik weet nog toen ik voor de eerste keer zonder vleugeltjes moest zwemmen en dat vond ik heel eng, maar het is allemaal goed gekomen!:)
  Groetjes Anne-Sofie

   
 • At 18:26, Anonymous Anoniem said…

  Mag ik mee! Mag ik mee!

  Lijkt me heel erg leuk en ik weet zeker dat Benthe het ook gaat vinden. In het begin misschien wat spannend, maar dat mag ook wel.

  Heike

   

Een reactie posten

<< Home