Sassefras

Misschien altijd achterlopend (Druk,Druk,Druk), maar wel leuk! Welkom! Klik hier voor meer foto's

Wat leuk dat je hier een kijkje neemt!
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

zondag, mei 29, 2005

Zwembadfoto's.

We zijn alweer een tijdje terug uit Turkije, maar toch wilde ik jullie deze twee foto's niet laten missen. Persoonlijk vind ik ze erg goed gelukt (*glunder glunder*).
Bij het zwembad van het hotel waar wij verbleven liep een fotograaf rond die (ongevraagd, grrr) foto's maakte van schattige kinderen of romantische koppeltjes. Wij waren daar helemaal niet van gediend en zijn manier van foto's bewerken viel bij ons ook niet echt in de smaak. Het was al snel duidelijk dat we bij hem geen foto's zouden bestellen of zelfs laten maken. Eenmaal heeft hij onze kinderen gefotografeerd, waarna hij meteen te horen kreeg dat we daar niet van gediend waren. Gelukkig besloten onze meiden ook meteen om niet meer mee te werken! Steevast keken ze de andere kant op als hij er weer aankwam.
Op een gegeven moment kwam tante Heike erachter dat zij waarschijnljk nog mooiere foto's kon maken dan hij, zelfs zonder dat ze met een computer bewerkt hoefde te worden. Wat die fotograaf dus wel steeds deed. Met het juiste licht en de juiste achtergrond zijn het inderdaad ook heel mooie foto's geworden.
Samen met het verhaal dat erachter zit (en vooral ook wie er allemaal achter de fotografe staan te dansen en zingen om de meiden aan het lachen te krijgen) zijn ze onbetaalbaar geworden!