Sassefras

Misschien altijd achterlopend (Druk,Druk,Druk), maar wel leuk! Welkom! Klik hier voor meer foto's

Wat leuk dat je hier een kijkje neemt!
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

donderdag, februari 17, 2005

Thuisbioscoop.


Voor zijn werk moet Bob regelmatig presentaties geven. Hij maakt dan een mooi geheel in 'Powerpoint' en houdt er een mooi babbeltje bij. Waarschijnlijk was de beamer die Bob voorheen moest gebruiken niet goed genoeg, want laatst heeft hij voor zijn werk een nieuwe aangeschaft. Deze moest natuurlijk uitgeprobeerd worden. Als je een presentatie geeft wil je immers beslagen ten ijs komen.
Dus; beamer thuis geïnstalleerd (beetje professorisch opgesteld), handleiding erbij en proberen maar. Het scherm kan op en neer, heen en weer, dichterbij en verderaf, groter, kleiner, noem maar op. Bob liet mij zijn presentatie zien en ik keek geïnteresserd toe.
Tót ik mij ineens iets bedacht. Bob had zijn laptop aan de beamer gekoppeld. Op zijn laptop kunnen ook DVD's afgespeeld worden. DUS... we gingen een avondje thuisbioscoop tegemoet! Kaasje, worstje erbij, chipjes ook binnen handbereik, glaasje drinken, perfect! Alleen het geluid was niet zo perfect... Dat kwam namelijk ook via de laptop. Gelukkig stond die dichtbij de bank en konden we het toch nog goed verstaan allemaal. Dit was zeker voor herhaling vatbaar. Nu maar hopen dat Bob nog veel moet leren over die beamer!

2 Comments:

  • At 21:13, Anonymous Anoniem said…

    Goed idee.
    Pa

     
  • At 21:52, Blogger Sassefras said…

    Het was erg indrukwekkend. We hebben Rules of Engagement gekeken. Best heftige scènes af en toe!

     

Een reactie posten

<< Home